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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
22/01/2018 |
Data da última atualização: |
12/05/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SARAIVA, H. F. R. de A.; BATISTA, R. I. T. P.; ALFRADIQUE, V. A. P.; PINTO, P. H. N.; RIBEIRO, L. S.; OLIVEIRA, C. S.; SOUZA-FABJAN, J. M. G. de; CAMARGO, L. S. de A.; FONSECA, J. F. da; BRANDÃO, F. Z. |
Afiliação: |
Helena Fabiana Reis de Ameida Saraiva, USP; Ribrio Ivan Tavares Pereira Batista, UFF; Vivian Angélico Pereira Alfradique, UFF; Pedro Henrique Nicolau Pinto, UFF; Lilian Santos Ribeiro, UFF; CLARA SLADE OLIVEIRA, CNPGL; Joanna Maria Gonçalves de Souza-Fabjan, UFF; LUIZ SERGIO DE ALMEIDA CAMARGO, CNPGL; JEFERSON FERREIRA DA FONSECA, CNPC; Felipe Zandonadi Brandão, UFF. |
Título: |
L-carnitine supplementation during vitrification did not improve survival and quality rates, but altered CrAT and PRDXI expression in in vivo-produced ovine embryos. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN EMBRYO TECNNOLOGY SOCIETY, 14., 2017, Cabo de Santo Agostinho. Proceedings... Cabo de Santo Agostinho: SBTE, 2017. |
Páginas: |
p. 901. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Cryodamage; Molecular. |
Thesagro: |
Gene. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1085969/1/L-carnitine-supplementation-during-vitrification-did-not-improve-survival-and-quality-rates.pdf
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Marc: |
LEADER 00945nam a2200253 a 4500 001 2085969 005 2023-05-12 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSARAIVA, H. F. R. de A. 245 $aL-carnitine supplementation during vitrification did not improve survival and quality rates, but altered CrAT and PRDXI expression in in vivo-produced ovine embryos.$h[electronic resource] 260 $aIn: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN EMBRYO TECNNOLOGY SOCIETY, 14., 2017, Cabo de Santo Agostinho. Proceedings... Cabo de Santo Agostinho: SBTE$c2017 300 $ap. 901. 650 $aGene 653 $aCryodamage 653 $aMolecular 700 1 $aBATISTA, R. I. T. P. 700 1 $aALFRADIQUE, V. A. P. 700 1 $aPINTO, P. H. N. 700 1 $aRIBEIRO, L. S. 700 1 $aOLIVEIRA, C. S. 700 1 $aSOUZA-FABJAN, J. M. G. de 700 1 $aCAMARGO, L. S. de A. 700 1 $aFONSECA, J. F. da 700 1 $aBRANDÃO, F. Z.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
06/09/2021 |
Data da última atualização: |
06/09/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
AROEIRA, C. N.; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; CONTRERAS-CASTILLO, C. J.; HOPKINS, D. L. |
Afiliação: |
CAROLINA NAVES AROEIRA, ESALQ; VIVIAN FEDDERN, CNPSA; VANESSA GRESSLER, CNPSA; CARMEN JOSEFINA CONTRERAS-CASTILLO, ESALQ; DAVID LAURENCE HOPKINS, NSW Department of Primary Industries. |
Título: |
Growth promoters in cattle and pigs: a review of legislation and implications for human health. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Food Reviews International, 12 Aug 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.1080/87559129.2021.1961268 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Growth Promoters (GP) have been used for decades in animal production, although some countries restrict or forbid their use. With the increasing population worldwide, the demand for animal protein is also increasing, together with concerns about health, animal welfare and food safety. In this sense, the use of GP in cattle and pigs is an attempt to produce protein more efficiently. This review covers the legislation from the main meatproducing countries, GP restrictions, pharmacokinetics and mechanisms, besides possible effects of GP on human health. |
Palavras-Chave: |
Aditivos para alimentos para animais; Farmacocinética; Limites máximos de resíduo; Resíduos de medicamentos veterinários. |
Thesagro: |
Suíno. |
Thesaurus NAL: |
Feed additives; Maximum residue limits; Pharmacokinetics; Swine; Veterinary drugs. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01514naa a2200301 a 4500 001 2134088 005 2021-09-06 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1080/87559129.2021.1961268$2DOI 100 1 $aAROEIRA, C. N. 245 $aGrowth promoters in cattle and pigs$ba review of legislation and implications for human health.$h[electronic resource] 260 $c2021 520 $aAbstract: Growth Promoters (GP) have been used for decades in animal production, although some countries restrict or forbid their use. With the increasing population worldwide, the demand for animal protein is also increasing, together with concerns about health, animal welfare and food safety. In this sense, the use of GP in cattle and pigs is an attempt to produce protein more efficiently. This review covers the legislation from the main meatproducing countries, GP restrictions, pharmacokinetics and mechanisms, besides possible effects of GP on human health. 650 $aFeed additives 650 $aMaximum residue limits 650 $aPharmacokinetics 650 $aSwine 650 $aVeterinary drugs 650 $aSuíno 653 $aAditivos para alimentos para animais 653 $aFarmacocinética 653 $aLimites máximos de resíduo 653 $aResíduos de medicamentos veterinários 700 1 $aFEDDERN, V. 700 1 $aGRESSLER, V. 700 1 $aCONTRERAS-CASTILLO, C. J. 700 1 $aHOPKINS, D. L. 773 $tFood Reviews International, 12 Aug 2021.
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Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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